Katė Automobilių Kabinti Ornamentu, su Spalvinga Balionas Automobilių Kabinti Ornamentu Automobilio Interjero Dekoro Automobilių Pakabukas Kūrybos Mielas Katinas Katė Automobilių Kabinti Ornamentu, su Spalvinga Balionas Automobilių Kabinti Ornamentu Automobilio Interjero Dekoro Automobilių Pakabukas Kūrybos Mielas Katinas Katė Automobilių Kabinti Ornamentu, su Spalvinga Balionas Automobilių Kabinti Ornamentu Automobilio Interjero Dekoro Automobilių Pakabukas Kūrybos Mielas Katinas Katė Automobilių Kabinti Ornamentu, su Spalvinga Balionas Automobilių Kabinti Ornamentu Automobilio Interjero Dekoro Automobilių Pakabukas Kūrybos Mielas Katinas Katė Automobilių Kabinti Ornamentu, su Spalvinga Balionas Automobilių Kabinti Ornamentu Automobilio Interjero Dekoro Automobilių Pakabukas Kūrybos Mielas Katinas Katė Automobilių Kabinti Ornamentu, su Spalvinga Balionas Automobilių Kabinti Ornamentu Automobilio Interjero Dekoro Automobilių Pakabukas Kūrybos Mielas Katinas

Katė Automobilių Kabinti Ornamentu, su Spalvinga Balionas Automobilių Kabinti Ornamentu Automobilio Interjero Dekoro Automobilių Pakabukas Kūrybos Mielas Katinas

€1.31 €0.92
Yra sandėlyje
s21051

Žymos: balionas led, kavos puodelį, turkų, blizgučiai žiūrėti, puošimas ornamentais, morrocan, blizgučiai juostelės, latekso balionas, katė durų atvartu, katė atvartu, dekoro namai.

  • Medžiaga: Metalo, Akrilo
    dydis: 10*5cm
    Temos: Gyvūnų
    Stilius: Dirbtinis
    Tipas: pakabukas
    Prekės Pavadinimas: OUTAD
    Kilmės: KN(Kilmės)

    Savybės:

    1. Medžiaga: šis automobilis pakabukas yra pagamintas iš geros medžiagos, kuri yra ilgaamžė ir turi ilgą tarnavimo laiką.

    2. 3D efektas: balionai ir katės yra 3D efektai, kurie yra kūrybingi.

    3. Taikoma: jis yra taikomas už automobilio galinio vaizdo veidrodis, garliava, duris.

    4. Lengva nešti: su šviesos svorio ir nešiojamų dydžio, tai yra lengva ir patogu nešiotis ir naudoti.

    5. Kaip dovana, jis gali būti dovana jūsų draugams per šventę ir gimtadienį, kuris daro juos laimingus.

    Aprašymas:

    Šis automobilis pakabukas yra pagamintas iš geros medžiagos, kuri yra ilgaamžė ir turi ilgas tarnavimo laikas, ir oro balionai, ir katės yra 3D efektai, kurie yra kūrybingi.

    Techniniai duomenys:

    Dydis: 10*5cm

    Medžiaga: akrilas

    Tipas: priedai veltiniams, vilna

    Pakuotė:

    1* Automobilių pakabukas

    Pastabos:

    1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

    2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

  • Atsiliepimai (1)

    • Ninelpoltorak1991

      ok

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai