Amerikietiško Stiliaus Šeniliniai Derliaus Sofos, Sofos Slipcover 1/2/3 Vietų Žakardo Ne Slydimo Sofos Pagalvėlių, Recliner Padengti už Kambarį Amerikietiško Stiliaus Šeniliniai Derliaus Sofos, Sofos Slipcover 1/2/3 Vietų Žakardo Ne Slydimo Sofos Pagalvėlių, Recliner Padengti už Kambarį Amerikietiško Stiliaus Šeniliniai Derliaus Sofos, Sofos Slipcover 1/2/3 Vietų Žakardo Ne Slydimo Sofos Pagalvėlių, Recliner Padengti už Kambarį Amerikietiško Stiliaus Šeniliniai Derliaus Sofos, Sofos Slipcover 1/2/3 Vietų Žakardo Ne Slydimo Sofos Pagalvėlių, Recliner Padengti už Kambarį Amerikietiško Stiliaus Šeniliniai Derliaus Sofos, Sofos Slipcover 1/2/3 Vietų Žakardo Ne Slydimo Sofos Pagalvėlių, Recliner Padengti už Kambarį Amerikietiško Stiliaus Šeniliniai Derliaus Sofos, Sofos Slipcover 1/2/3 Vietų Žakardo Ne Slydimo Sofos Pagalvėlių, Recliner Padengti už Kambarį

Amerikietiško Stiliaus Šeniliniai Derliaus Sofos, Sofos Slipcover 1/2/3 Vietų Žakardo Ne Slydimo Sofos Pagalvėlių, Recliner Padengti už Kambarį

€28.63 €17.75
Yra sandėlyje
s23032

Žymos: sofos padengti žakardo, paieškos sofos pagalvėlė padengti, trumpas sofos apima, sofos slipcover, padengti sofa, žakardo sofa slipcover, derliaus botanikos pagalvėlė, didelis sofa-padengti 3 vietų, xs slydimo apima, 4 vietų elastinga sofa dangtis.

  • kambarys: gyvenamasis kambarys, miegamasis, Valgomasis, Namų Biuro/Tyrimas
    Funkcijos Tipas: Vieną Slydimo Kostiumas
    Taikoma Sofa: Trijų vietų Sofa
    Procesas Technika: Pagrindinis
    Stilius: Gėlių
    Sezonas: Rudenį ir Žiemą
    Gamyba: Kartu Kit
    Savybės: Didelio Tankio, Anti-Pilling, anti-scratch, Neišblunka
    Fabirc Stilius: Žakardo
    Fabirc Statybos: 300gsm
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Medžiaga: 100% Poliesteris
    Spalva: Žalia, smėlio spalvos, Mėlyna, Raudona
    dydis: 1/2/3/4 seater

    modname=ckeditor

    modname=ckeditor Pranešimas: (1) Produkto nekilnojamojo kulka, dėl šviesos, monitoriai skirtingi.Prašome leisti šiek tiek spalvų skirtumas.

    (2) Dėl fizinio matavimo, prašome leisti 1-3cm klaida.Aprašymas (1) Produkto pavadinimas: Amerikos stiliaus šeniliniai sofa cover 1/2/3 vietų sofos slipcover anti slip visą sezoną. (2) Gaminio medžiaga: Šeniliniai. (3) Savybės: Stora, minkšta, Lengva naudoti ir valyti, jokio blukimo, ne slydimo, minkštas, patogus.Kad jūsų sofa atrodo tvarkingas ir gražus. (4) komplektą sudaro: 1 x sofa padengti.

  • Atsiliepimai (1)

    • Kseniya Kuklina

      Очень красивые ,стильные накидки!

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai