2021 Naujas 12colors Belaidžio 2021 Naujas 12colors Belaidžio 2021 Naujas 12colors Belaidžio 2021 Naujas 12colors Belaidžio 2021 Naujas 12colors Belaidžio 2021 Naujas 12colors Belaidžio

2021 Naujas 12colors Belaidžio "Bluetooth" ryšio Žaidimo Valdytojas PS4 Konsolės PS5 Stiliaus Dvigubos Vibracijos Žaidimas Gamepad for PC gamepad

€24.41 €23.19
Yra sandėlyje
s3348

Žymos: gamepad ipega, gamepad ps5, gamepad ps4, gameboy advance sp maitinimo jungiklis, ps3 slim aušintuvas, lt xbox vienas, dualshock 4 ps4, 4 play station, kreiptuką ps4, gamepad kreiptuką.

  • Sertifikavimo: CE
    Pakuotė: Taip
    Modelio Numeris: Už ps4 valdytojas
    Tipas: Gamepads
    SONY Modelis: PLAYSTATION4
    Prekės Pavadinimas: ipega
    Suderinamos Prekės/Modelis: SONY
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Sąsajos Tipas: "bluetooth"

    1 Įžanga

    Rankena yra Dual Shock 4 "Bluetooth" rankena PS4 konsolės."Bluetooth" ryšio atstumas tarp rankenos yra daugiau nei 10M.Jame naudojama nauja judesio jutimo technologija, built-in trijų ašių giroskopas ir trijų ašių greitintuvas, kurį sudaro 6-ašis jutiklio funkcija, Aptikti visi-apvalus dinaminis informaciją, įskaitant Roll (tilt kairę ir į dešinę), Pikio (prieki ir atgal), Kampinio (pasukti į kairę ir į dešinę), be to, tiksliai jausdama pokrypio kampo rankenos, ji gali taip pat užfiksuoti trimatėje erdvėje X, Y, Z, ir 3 ašių Per šia funkcija, žaidėjai gali naudoti novatorišką judesių aptikimo technologija PS4 Dual Shock 4 rankena atlikti specialiosios operacijos žaidimai.Dual Shock4 taip pat prideda naujų funkcijų, įskaitant dvigubą-point capacitive jutikliai, touchpad, kad galima paspausti ant priekio.Dual Shock4 taip pat yra pirmoji PC remti "Windows".Rankena turi keletą įmontuotą išvesties prievadų, tarp kurių 3.5 mm TRRS stereo lizdo galima prijungti ausines ir mikrofonus, leidžia vartotojams priimti ir perduoti garso tuo pačiu metu.Be to, duomenų valdytojas taip pat yra įrengta su c Tipo-USB ryšio uosto plėtra ryšio prievadas, ir monofoninis garsiakalbis.Reguliatorius gali būti įkrauti per Tipas, c-USB, arba specialią įkrovimo dokas.

    Rankena taip pat yra įrengta su šviesos baruose, kuri gali rodyti įvairių spalvų.Skirtingų spalvų, gali būti naudojamas siekiant atstovauti skirtingų žaidėjų, ir gali būti naudojami kaip priminimą apie svarbių naujienų.

    Rodyti tikslu (pavyzdžiui, gyvenimo vertę, žaidimo veikėjas yra sumažinama, ir pan.).Be to, šviesos juostos, taip pat gali sąveikauti su PlayStation vaizdo Kamerą, leidžiančią fotoaparatui nustatyti judėjimo ir atstumo valdytojas per šviesos juosta.

    Savybės

    Standartiniai mygtukai: P4,Akcijų Pasirinkimo sandorių, ↑, ↓,←,→,╳,○,□,△,L1,L2,L3, R1,R2,R3,VRL,VRR,RESET,Turbo.

    Valdytojas naudoja "Bluetooth" 4.2 versija su stabilių rezultatų, ryšio atstumas, kad duomenų valdytojas gali pasiekti daugiau nei 10M, ir jis palaiko bet kokią programinės įrangos versiją, skirtą PS4 šeimininko.

    3. Su 3D pagreičio jutiklis o giroskopas jutiklio funkcija, tai sudaro 6-ašis jutiklio funkcija; su RGB LED spalva kanalo nuoroda, tai yra patogu atskirti skirtingus naudotojus ir vaidmenis.

    4. "Bluetooth" ryšio režimas yra toks pat, kaip originalas rankena režimu.

    5. Paramos USB jungtį; paramos TEL plėtros sąsajos įkrovimo; paramos 3.5 mm TRRS stereo lizdas prijungti ausines ir mikrofonus, built-in speaker nepriklausomą išėjimą; remti dual-point capacitive jutikliai touchpad; remti dual-variklio vibracijos funkcija, naudoti slėgiui jautrių variklis .

    6. Rankena priima standartas PS4 funkcija (tas pats, kaip originalaus rankena funkcija, ji gali dirbti su KOMPIUTERIU, per vairuotojo, ir "Windows" 10 nebūtinai turi būti varomi).

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai