Liepos 4-osios amatai Medžio Apdaila, Medinis Medinių Papuošalų Diena Medienos Nepriklausomybės Partija Išpjovos Stendai R4S0 Liepos 4-osios amatai Medžio Apdaila, Medinis Medinių Papuošalų Diena Medienos Nepriklausomybės Partija Išpjovos Stendai R4S0 Liepos 4-osios amatai Medžio Apdaila, Medinis Medinių Papuošalų Diena Medienos Nepriklausomybės Partija Išpjovos Stendai R4S0 Liepos 4-osios amatai Medžio Apdaila, Medinis Medinių Papuošalų Diena Medienos Nepriklausomybės Partija Išpjovos Stendai R4S0 Liepos 4-osios amatai Medžio Apdaila, Medinis Medinių Papuošalų Diena Medienos Nepriklausomybės Partija Išpjovos Stendai R4S0

Liepos 4-osios amatai Medžio Apdaila, Medinis Medinių Papuošalų Diena Medienos Nepriklausomybės Partija Išpjovos Stendai R4S0

€2.16 €1.25
Yra sandėlyje
s3601

Žymos: mozaikos pearl, kokteilių suknelė šalis, lei, 5. rožė, bachelorette šalis fonas, maisto plakatas derliaus, pranešk apie netikrą žolės, samanų, baby shower varčios, 4th july bikini, 3d logotipas sienos.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
    Medžiaga: Medienos;Mediniai
    Modelio Numeris: QKA9364
    Proga: šalis
    Prekės Pavadinimas: KITPIPI
    Modelis: Nėra

    Savybės

    Pastaba: Jums reikia surinkti patys!

    1.Mielas Unikalus DesignThe mediniai aš Meilės JAV ženklas yra dažytos klasikinis raudonos, baltos ir mėlynos, įdėti šią medieną JAV ornamentas į savo gyvenimo erdvę įtraukti meno paliesti ir šventinę atmosferą.Medienos JAV stovi ant medžio masyvo bazę.

    2.Aukštos Kokybės Medžiagos, troba taikos lentelė ženklas yra pagamintas iš tvirtos medienos.Šis ženklas, apdailos, atsparus vandeniui ir pakankamai tvirtas, kad būtų naudojamas vėl ir vėl.Tai taip pat puiki dovana draugams ir šeimai, liepos 4-osios.Puikus elegantiškas kūrinys namų papuošimas, stalo puošimas.

    3.Amerikietiško Stiliaus OrnamentThis Amerikos stiliaus mediniai šlovės ženklas, ornamentas gali būti naudojamas bet kuriuo metų laiku!Aš naudojamas aukščiausios kokybės medienos!Šis unikalaus dizaino pritrauks kiekvieno dėmesį!

    4.Lengva Naudoti šeimos dekoro yra profesionaliai supjaustyti, lengva į ekraną, jis gali laisvai stovėti ant stalo, lentynos ar bet kur butas.Tai bus rungtynės, bet tėvynės dekoracija šventė ir gali būti naudojamas gyvenamasis kambarys, kabinetas, miegamasis, valgomasis ir virtuvė.

    5.Puikiai tinka Bet LocationThe troba mediniai laisvės stalo dekoro yra paprastas būdas papuošti festivalio šalis švęsti Nepriklausomybės Dienos kitos tėvynės dienų.Patyrusiam apdaila suteikia žavinga atrodo, kad savo namuose, puikiai su bet namų dekoro stiliaus.Tiek suaugusieji, ir vaikai bus meilė tai puikus stalo pasirašyti.

    Aprašymas:

    Spalvos, kaip parodyta paveikslėlyje

    Specifikacijos: ŠLOVĖS, TAIKA, aš❤JAV, LAISVĖ, ŠEIMA

    Medžiaga: Mediena (Sanhe Mediena)

    Dydis: 14cm*20cm * 5cm/5.5*7.9*1.96 tam, 13cm *30cm *5cm/5.1*11.8*1.96 tam, 8cm *30cm*5cm/3.1*11.8*1.96 tam, 11cm *30cm* 5cm/4.3*11.8 *1.96 tam,

    Pastaba: Jums reikia surinkti patys! ! ! !

    Sąraše yra:

    1*Papuošalai

    Pastaba:

    1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

    2. Prašome leisti 1-2cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

    3. Ačiū už jūsų supratimą.

    sveiki, vaikinai, ačiū, kad lankotės mano parduotuvėje.Jūs galite susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos apie prekių .Have a nice day!

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai