Vibratoriai, skirtas Klitorio Stimuliacija Rose Forma Makšties Mamos Spenelių Vibratorius Gyvis Kalba Erzinti Galingas Sekso Žaislai Moterims Vibratoriai, skirtas Klitorio Stimuliacija Rose Forma Makšties Mamos Spenelių Vibratorius Gyvis Kalba Erzinti Galingas Sekso Žaislai Moterims Vibratoriai, skirtas Klitorio Stimuliacija Rose Forma Makšties Mamos Spenelių Vibratorius Gyvis Kalba Erzinti Galingas Sekso Žaislai Moterims Vibratoriai, skirtas Klitorio Stimuliacija Rose Forma Makšties Mamos Spenelių Vibratorius Gyvis Kalba Erzinti Galingas Sekso Žaislai Moterims Vibratoriai, skirtas Klitorio Stimuliacija Rose Forma Makšties Mamos Spenelių Vibratorius Gyvis Kalba Erzinti Galingas Sekso Žaislai Moterims Vibratoriai, skirtas Klitorio Stimuliacija Rose Forma Makšties Mamos Spenelių Vibratorius Gyvis Kalba Erzinti Galingas Sekso Žaislai Moterims

Vibratoriai, skirtas Klitorio Stimuliacija Rose Forma Makšties Mamos Spenelių Vibratorius Gyvis Kalba Erzinti Galingas Sekso Žaislai Moterims

€37.89 €25.39
Yra sandėlyje
s39722

Žymos: dildo moterims, rose vibratoriai, bdsm žaislas, vibrat, nipple pump sucker, rose sekso žaislas, sekso parduotuvė, rose žaislas, dildo realistas, vyrams sekso žaislas.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
    Savybės: Vibratorius
    Seksualinio Pobūdžio: No
    dydis: 2.3*2.6 Inch
    Features7: G spotstimulator žaislai moterims
    Elemento Tipas: Vibrators
    Features5: clitorial siurbimo žaislas moterims
    Features1: seksualus toystory moterų realus
    Medžiaga: Silikono
    Commodity Quality Certification: ce
    Features3: rožių formos vibratorius čiulpti
    Features6: moterų žaislai dėl malonumo
    Features4: moterų padidėjo žaislas
    Tipas: G-Spot
    Modelio Numeris: Vibratorius Rožė
    Features2: vibratorius moterims
    Features8: rose žaislas moterims su liežuviu
    Nepadori Nuotrauka: No

    Forma tai-klitorio gyvis yra sukurta kaip graži rožė, kurie gali būti paimti iš bet kur ar kaip dekoravimo rinkinį ant jūsų stalo, ir niekas, ras ji iš tikrųjų suaugusiųjų sekso žaislų!

    Techniniai duomenys:

    ❤Spalva: Raudona

    ❤Įkrovimas: USB Įkrovimo

    ❤Vandeniui: IPX7 atsparus vandeniui gyvenimo

    ❤Vibracijos dažnis: 7 Rūšių Stiprus Režimas

    ❤Meterial: Silcone,saugus, bekvapis ir odos draugiškas

    ❤Dydis: Bendras ilgis 2,6 colių , Čiulpia sagties ilgis 1,5 colių

    Paketų Sąrašo:

    1 x vibratorius Rožė

    1 x Krovimo Kabelis

    1 x Pakavimo (Tai reikalauja, kad jūsų pasirinkimas)

    ❤ 7 Intensyviai Čiulpti Dažniai - sukasi, oro srauto generuoja vidaus vibracijos sucks ir erzina klitorį, jums padeda pasiekti orgazmą per trumpą laiką.Su vienu paspaudimu, galite lengvai pakeisti smagu su įvairių siurbimo angos.

    ❤2 in 1 liežuvio vibratoriai ir Clit Stimuliatorius - Priklauso funkcijas liežuvio ir vibratorius, tai gali stimuliuoti klitorio, makšties, išangės, krūtinės ir kitų jautrių dalių, ar, kaip ir klitorio stimuliatorius, Dildo, vibratoriai ar kaip klasikinio G-taško vibratorius moterims ar poroms.

    ❤ Saugus ir Šilkiniai Sklandžiai Silikono - Mūsų sekso žaislai yra pagaminti iš medicininės kokybės silikono, kuris higienos ir bekvapis.Šį šilkinį-touch clit sucker suteiktų daugiau komforto savo asmeninį dalys.

    ❤ USB Įkrovimo - Tai stimuliuojantis klitorio vibratorius galima įkrauti bet kur, su įrengta USB įkroviklis bazė, leidžianti jums patinka oralinis seksas, malonumas iki 2 valandų, kai visiškai įkrautas.

    ❤100% atsparus vandeniui - Ergonomiškas Dizainas, Nuimamas Palengvina Greitas ir Lengvas Valymas.

    ❤Atsargus pakage & Patikimas aptarnavimas - pažadame, kad išlaikyti mūsų klientų informaciją paslaptis ir nepastebimai, supakuoti, siekiant užtikrinti privatumą.Ir mes taip pat turime pasiūlyti greitojo reagavimo aptarnavimas po pardavimo.Jei turite kokių nors problemų, apie tai, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

    ❤Apie grįžtamąjį ryšį - Mes manome, kad klientai, kaip ir mūsų draugai.Mes tikimės, kad jums gali pirkti iš jav su daugiau laimės ir mažiau jaudintis.Jūsų parama mums yra labai svarbus, nepamirškite palikti mums, 5-Žvaigždučių atsiliepimų.

    Apie Gaminį:

    Visi produktai yra 100% visiškai naujos, gyvybingos ir atidžiai tikrinamas prieš išsiunčiant.

    Visi produktai yra pagaminti iš Medicininio klasės medžiagos, 100% saugumo, nekenksmingas kūnui, (Tai yra normalu, kad jums kvapas, nestiprus kvapas, kai pirmą kartą atidaryti, nes produktas buvo sandarioje pakuotėje mėnesių.Prašome išvalyti jį ir sausa, ji natūraliai, kvapas greitai dingsta.)

    Apie Laivybos:

    1.Rusijos klientams, parašykite savo vardą, pavardę ir gauti paketą.prašome žinoti, pristatymo adresą, negali būti keičiama kartą pavedimą.kai jūsų užsakymą, prašome patikrinkite, ar jūsų adresas atidžiai.

    2.Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

    3.PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.

    Tranzito laikas gali skirtis,ypač per atostogų sezoną.

    4.Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo,prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.

    Apie grąžinimo:

    Visa grąžinamoji išmoka, jei prekė neatitinka aprašymo arba yra su trūkumais

  • Atsiliepimai (2)

    • Sherazi Sherazi

      OK OK

    • Rahman Doanx

      Words cannot describe how good this stuff is, thanks seller

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai