Lauko Kempingas Nešiojamų Saugojimo Tinklelis Iškylą Stalo Stovo Grilis Stovėti Net Krepšys, lauko kempingas iškylą virtuvės Šalies Vejos Lauko Kempingas Nešiojamų Saugojimo Tinklelis Iškylą Stalo Stovo Grilis Stovėti Net Krepšys, lauko kempingas iškylą virtuvės Šalies Vejos Lauko Kempingas Nešiojamų Saugojimo Tinklelis Iškylą Stalo Stovo Grilis Stovėti Net Krepšys, lauko kempingas iškylą virtuvės Šalies Vejos Lauko Kempingas Nešiojamų Saugojimo Tinklelis Iškylą Stalo Stovo Grilis Stovėti Net Krepšys, lauko kempingas iškylą virtuvės Šalies Vejos Lauko Kempingas Nešiojamų Saugojimo Tinklelis Iškylą Stalo Stovo Grilis Stovėti Net Krepšys, lauko kempingas iškylą virtuvės Šalies Vejos Lauko Kempingas Nešiojamų Saugojimo Tinklelis Iškylą Stalo Stovo Grilis Stovėti Net Krepšys, lauko kempingas iškylą virtuvės Šalies Vejos

Lauko Kempingas Nešiojamų Saugojimo Tinklelis Iškylą Stalo Stovo Grilis Stovėti Net Krepšys, lauko kempingas iškylą virtuvės Šalies Vejos

€8.69 €5.30
Yra sandėlyje
s4104

Žymos: žuvų maišelį grilis, sulankstomas šiukšlių, butas maišelį grilis, kikkerland portfelis grilis, grilis peiliu rinkinys, laužo puode, stovykla viryklė, didelis vandeniui iškylų krepšys, stovykla kėdė, padengti maišelį grilis.

  • Medžiaga: Nailonas, Nerūdijančio Plieno
    Pavadinimas: Lauko Kempingas Nešiojamų Saugojimo Net Stovo
    Stilius: Virtuvės Iškylą Bakas
    Drop laivyba/Didmeninės: Parama
    Kilmės: KN(Kilmės)
    dydis: about 31*17.5*25 cm
    Modelio Numeris: Lauko Kempingas Nešiojamų Stalčiuko
    Su Peiliai: No
    Su Cooler Bag: No
    Funkcija: Multi-Function

    Kulka Taškų:

    1、Ilgaamžė Medžiaga: Poliesterio pluošto, akių, lentynas su lentynomis.Gali turėti pagardai, prieskoniai, maisto bei visais virtuvės reikmenimis.Pagamintas iš dažyto plieno, su tvirtumą ir ilgaamžiškumą.Dydis: apie 31*17.5*25 cm/12.20*6.89*9.84 cm.

    2、Taupymo Laikas: grilis grilis leidžia jums sutelkti dėmesį į ant grotelių.Nebereikia ieškoti dalykų, kad yra ne savo vietoje.Grotelių priedai organizatorius leidžia jums virėjas kaip profesionalus.Visi priedai yra prie grotelių, tik čia.

    3、Nešiojamų ir Lengvas: lengvas dizainas ir patogi rankena leidžia lengvai judėti, kad galėtumėte lengvai transporto virtuvės ir uždarai kabineto prie pietų stalo, ar jis yra atviras ar kur jums reikia.

    4、Daugiafunkcinis Stalo reikmenys Indai: šio daugiafunkcinio prietaiso surengs savo pagardai, prieskoniai, virtuvės reikmenys, dalykėlių ir kt.Ji gali būti naudojama ant stalo arba stalviršio, kempingas iškylą arba terasa.

    5、Puikus Aptarnavimas Garantuoja: Mes darome viską, kad patenkinti klientų poreikius.Jei turite klausimų apie mūsų produktus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus el. paštu, ir mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

    Savybės:

    1.Šis saugojimo priemonė yra skirta tvarkinga virtuvė ir gali būti naudojamas kaip sandėliavimo lentynos, šaldytuvo organizatorius, buityje krepšelis, dekoratyvinis gėlių sienele, miegamasis ir stalo organizatorius.

    2. Yra juostele ant krašto lentynos parduotuvėje, puodai, šaukštai ir kiti daiktai, siekiant sutaupyti vietos ir saugokite savo daiktus į saugią vietą.

    3. Ji taip pat yra daugiafunkcinis organizatorius iškylų ir kepsnių susibūrimai.Lentynos gali būti naudojamos lentelės viršuje storis apie 2.8 cm/1.10 cm.

    4.Patvari, praktiška ir paprasta naudoti.

    Techniniai duomenys:

    Pavadinimas:Lauko Kempingas Saugojimo Krepšys

    Medžiaga: nerūdijantis plienas

    Dydis: apie 31*17.5*25 cm/12.20*6.89*9.84 cm

    Pakavimo Sąrašas:

    1 * Akių Saugojimo Krepšys (Išskyrus Sandėliavimo Krepšiai)

    1 * Laikiklis

    1 * Dugno Plokštė

    Pastabos:

    Dėl skirtingos apšvietimas ir ekrano parametrai, spalva šį elementą, gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

    Dėl skirtingų rankinis matavimo metodus, prašome leisti šiek tiek skirtingų dydžių.

  • Atsiliepimai (1)

    • Olgusha 88

      Everything is fine

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai