YIXUAN Magnolija Metalo Pjovimo Miršta ir Ženklų užrašų knygelė YIXUAN Magnolija Metalo Pjovimo Miršta ir Ženklų užrašų knygelė YIXUAN Magnolija Metalo Pjovimo Miršta ir Ženklų užrašų knygelė YIXUAN Magnolija Metalo Pjovimo Miršta ir Ženklų užrašų knygelė

YIXUAN Magnolija Metalo Pjovimo Miršta ir Ženklų užrašų knygelė "PASIDARYK pats" Albumas, Foto Knyga Korteles, Dekoratyviniai Amatų Įspaudas Mirti Amatų

€5.04 €4.79
Yra sandėlyje
s4359

Žymos: ožkos pieno muilas, vyrai metalo miršta, az guminiai antspaudai, tamponai motos scrapbooking, fono juostelės antspaudas, gumos antspaudas, aišku, gėlių antspaudas, sraigė antspaudas, kscraft, didelis silicio fone antspaudai.

  • Rinkinys Tipas: Taip
    Naudoti: Apdaila
    Medžiaga: Metalo
    Prekės Pavadinimas: YIXUAN
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Tipas Didmeninės: No
    Tipas: Standartinis Antspaudas

    Šis rinkinys apima antspaudų ir štampų(jie parduodami atskirai).Gali sutapti vienas su kitu gerai, jūs galite įdėti juos visus kartu puikus projektai!

    Dėl problemų, tokių kaip šaudymo šviesos, prašome kreiptis į tikrasis produktas.

    Produkto Informacija:

    Ženklai:

    Apima: 10 Aiškių Ženklų

    Konstrukcijos Matmenys : 14 x 14 cm

    Medžiagos: silicio Aišku

    Miršta:

    Apima: 6 Miršta

    Konstrukcijos Matmenis : Didžiausia Miršta 8.1 x 10.2 cm

    Medžiagos: Anglies Plienas

    Vežimas: visame Pasaulyje laivas

    Grąžinimo politika: grąžinami per 15 dienų, gavęs prekes, pašto išlaidas savo lėšomis

    Yi Xuan buvo įkurta 2017 Stephanie ir Ada.Stephanie yra atsakingas už projektavimo ir Ada yra atsakingas už susijusius su tiekėjų ir produktų reklama.Yi Xuan dabar turi 6 fiksuotojo dizaineriai, Stephanie, Yvonne, Malcolm, Amanda,Charlotte, Krikščionių.Kai kurie iš jų yra motinos ir kai kurie profesinės moterų.Tačiau visi jie turi bendrą hobis, kad yra, myliu gyvenimą ir myliu crafting.

    Kaip tikslas, Yi Xuan rašo, meilė, naujas gyvenimas, ir papuošti gyvenimą.Originalus ketinimą Yixuan buvo leisti žmonėms išmokti mylėti gyvenimą, sukurti gyvenimą, skleisti daugiau gražių dalykų, ir mėgautis gyvenimo džiaugsmą.

    Mes taip pat pritariame daugiau svarbių amatininkų ir dizaineriai prisijungti prie mūsų ir kurti daugiau galimybių kartu!

  • Atsiliepimai (2)

    • Messik111

      Just what I wanted thanks, stamps well

    • Krivickiy Olen

      Just what I wanted thanks

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai