Moterų Skara Medvilnės Pledas Netikrą Apykaklės Merginos Nuimamas False Antkakliai Suknelė, Palaidinė Top Drabužių Priedai Moterų Skara Medvilnės Pledas Netikrą Apykaklės Merginos Nuimamas False Antkakliai Suknelė, Palaidinė Top Drabužių Priedai Moterų Skara Medvilnės Pledas Netikrą Apykaklės Merginos Nuimamas False Antkakliai Suknelė, Palaidinė Top Drabužių Priedai Moterų Skara Medvilnės Pledas Netikrą Apykaklės Merginos Nuimamas False Antkakliai Suknelė, Palaidinė Top Drabužių Priedai Moterų Skara Medvilnės Pledas Netikrą Apykaklės Merginos Nuimamas False Antkakliai Suknelė, Palaidinė Top Drabužių Priedai Moterų Skara Medvilnės Pledas Netikrą Apykaklės Merginos Nuimamas False Antkakliai Suknelė, Palaidinė Top Drabužių Priedai

Moterų Skara Medvilnės Pledas Netikrą Apykaklės Merginos Nuimamas False Antkakliai Suknelė, Palaidinė Top Drabužių Priedai

€5.04 €3.02
Yra sandėlyje
s5735

Žymos: apykaklės nėrimo, mezgimo netikrą apykaklės, suknelė kailiniai, dress lace up, derliaus apykaklės lieka, false kaklaraištis, lankas apykaklės, suknelės, palaidinės moterims, pledas kaklaraištis, 2019 viršų.

  • Departamentas Pavadinimas: Suaugusiųjų
    Ryšiai Tipas: Nuimamas apykaklės
    dydis: One Size
    Lytis: Moteris
    Medžiaga: MEDVILNĖS, Poliesteris
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Stilius: Mados
    Modelio Tipas: Kietas
    Elemento Tipas: Ryšiai

    [xlmodel]-[custom]-[53495] Aprašymas

    Moterų Skara Medvilnės Pledas Netikrą Apykaklės Merginos Nuimamas False Antkakliai Suknelė, Palaidinė Top Drabužių Priedai

    aprašymas

    100% brand new ir aukštos kokybės

    Medžiaga: Medvilnė

    Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

    Dydis: visas dydis

    Metų laikus: pavasarį, rudenį, žiemą

    Aukštos kokybės ir patvarus.

    Madingi, patogus, minkštas ir gražus

    pastabos

    Dėl skirtingų gamybos partijų, produkto informaciją gali būti skirtingi.Jei jums tai skirtumas, prašome nusipirkti atidžiai.

    Dėl vadovo matavimo, prašome leisti skirtumas nuo 1-3mm.

    Dėl skirtingų monitorių ir įvairių apšvietimo, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.dėkojame už supratimą.

    Paketas apima

    1 x netikrą apykaklės

    [xlmodel]-[foto]-[0000] Produkto Nuotraukos

    [xlmodel]-[custom]-[53494] Paslaugos

    1. Kaip išlaikyti sekimo su mano sklypo?

    Galite patikrinti, ar jūsų laivybos informacija iš šių ryšį su savo sekimo ne,www.17track.net/en ( nukopijuokite į naršyklę).

    2. Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.Didmeninė, mes galime pasiūlyti nuolaidas ar nemokamas pristatymas remiantis kiekis norite užsisakyti.Jei norite paskirti mums savo trečiosios šalies, galime gabenti krovinį į savo klientais tiesiogiai.Galite būti tikri, ir pasitiki mumis, Mes ne palikti jokios informacijos apie mus".) Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 3. Ar yra kokia nors problema su dydžiais?Prašome griežtai pagal mūsų matavimo metodas pirkti. 4. Prašome susisiekti su mumis elektroniniu Sportobirza.lt pranešimą dėl papildomos informacijos.

  • Atsiliepimai (3)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai