60PCS Dvigubai Skylę Laido Užraktas Kamščiu už Kelnes Uždarymo Batraiščių Aksesuarais 60PCS Dvigubai Skylę Laido Užraktas Kamščiu už Kelnes Uždarymo Batraiščių Aksesuarais 60PCS Dvigubai Skylę Laido Užraktas Kamščiu už Kelnes Uždarymo Batraiščių Aksesuarais 60PCS Dvigubai Skylę Laido Užraktas Kamščiu už Kelnes Uždarymo Batraiščių Aksesuarais 60PCS Dvigubai Skylę Laido Užraktas Kamščiu už Kelnes Uždarymo Batraiščių Aksesuarais 60PCS Dvigubai Skylę Laido Užraktas Kamščiu už Kelnes Uždarymo Batraiščių Aksesuarais

60PCS Dvigubai Skylę Laido Užraktas Kamščiu už Kelnes Uždarymo Batraiščių Aksesuarais

€6.04 €3.02
Yra sandėlyje
s57446

Žymos: alli express, batraištis batai 2cm, batraištis perjungti, laido užraktas kamštis, magnetas batraištis, virvės ribotuvas, batraištis kamštis, lipni juosta vamzdis, laido kamštis, laido stop.

  • Plastiko Tipas: Derva
    dydis: 2 x 2x 2cm
    Funkcija: Patvarus
    Kamštis Tipas: Laido Užraktas
    Modelio Numeris: Lyno Sagtys
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Medžiaga: Plastikiniai
    Technics: Dažytos

    Aprašymas

    Padaryta aukštos kokybės plastiko, medžiaga, plačiai naudojamas laisvalaikio nešioja, sporto nešioja, drabužių ir studentų, krepšiai, ir t. t.Laido Spynos pritaikymas dėl įvairių aksesuarais.Tinka pakeičia skaldytų laido spynos.Gali būti naudojamas ant batraiščių, pak aksesuarais, kelnės uždarymo, Paracord produktų ir įvairių lauko ir sporto produktų.

    Funkcija

    - Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje.

    - Medžiaga: Plastikas.

    - Dydis: 2 x 2-2cm.

    - Plastikiniai, dvigubos skylę laido lock blokavimo laidą conveneint naudoti.Su spyruoklinė konstrukcija.Jie yra spyruoklinė ir garantuoja, kad išlaikyti jūsų laidas trumpas ir saugus.

    - Aukštos Kokybės Plastiko pavasario struktūra yra paprasta naudoti.Jo pradžios Aplinkos Apsaugos.

    - Sunkiosios Aukštos Kokybės Plastiko, tvirtas ir Lengvas.Plačiai naudojamas virvelę, bagažas, apranga, kuprinės, sportwear, batraištis, telšių ir daugiau.

    - Mūsų laidą spynos yra tinkami įvairių aksesuarais ir tipų laidai.Gali būti naudojamas ant visko-nuo batų raišteliai, pak aksesuarais, kelnės uždarymo, Paracord produktų ir įvairių lauko ir sporto produktų.

    60 x Lyno Sagtys

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai