4pcs VR Objektyvas Kino prakaitui Objektyvo apsaugos Oculus Quest 2 HD Įbrėžimams atsparus Ir prakaitui TPU Minkšta Plėvelė, Priedai, Karšto 4pcs VR Objektyvas Kino prakaitui Objektyvo apsaugos Oculus Quest 2 HD Įbrėžimams atsparus Ir prakaitui TPU Minkšta Plėvelė, Priedai, Karšto 4pcs VR Objektyvas Kino prakaitui Objektyvo apsaugos Oculus Quest 2 HD Įbrėžimams atsparus Ir prakaitui TPU Minkšta Plėvelė, Priedai, Karšto 4pcs VR Objektyvas Kino prakaitui Objektyvo apsaugos Oculus Quest 2 HD Įbrėžimams atsparus Ir prakaitui TPU Minkšta Plėvelė, Priedai, Karšto 4pcs VR Objektyvas Kino prakaitui Objektyvo apsaugos Oculus Quest 2 HD Įbrėžimams atsparus Ir prakaitui TPU Minkšta Plėvelė, Priedai, Karšto 4pcs VR Objektyvas Kino prakaitui Objektyvo apsaugos Oculus Quest 2 HD Įbrėžimams atsparus Ir prakaitui TPU Minkšta Plėvelė, Priedai, Karšto

4pcs VR Objektyvas Kino prakaitui Objektyvo apsaugos Oculus Quest 2 HD Įbrėžimams atsparus Ir prakaitui TPU Minkšta Plėvelė, Priedai, Karšto

€2.66 €1.89
Yra sandėlyje
s6379

Žymos: quest 2 dirželis, brūkšnys rinkinys kia picanto, oculus quest2 ginklų sandėlyje, oculus quest2 galvos dirželis, nolo vr, kreiptuką vr dėžutę, quest hero, mate pro vr 20, oculus quest odos, oculus lipdukas.

  • Modelio Numeris: VR Objektyvas Apsauginės Plėvelės
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Pakuotė: Taip
    Tipas: Kita
    Parama: Dropship/Didmeninė/Epacket
    Prekės Pavadinimas: Rondaful
    Suderinamos Prekės: už oculus quest 2
    Svoris: 14g
    Suderinama Modelis: už oculus quest 2

    Savybės:

    1. Plonas TPU Minkšta Plėvelė: Didelės raiškos, aukštos skaidrumo, tiksliai tinka, leidžia jums mėgautis laisvai svaiginančius virtualiame pasaulyje.

    2. Visu Lanku Paviršinio Montavimo: Tiksliai pelėsių atidarymo, specialiai suprojektuoti Quest 2.

    3. Anti-scratch, Anti-prakaito ir Dulkių įrodymas: Veiksmingai apsaugoti objektyvą, vengti dėvėti rankų įranga ne kartą ir dėvėti objektyvo sukelia dulkių ir prakaito.

    4. Anti-mėlyna šviesa filmas apsaugoti regėjimą ir sumažinti akių spaudimą.

    5. 5-in-1 TPU minkštas filmas, pilnas kietumas, elektrostatinis adsorbcija, kad iš visų pusių apsauga, kad jūsų lęšiai.

    Techniniai duomenys:

    Taikytinos modeliai: taikoma Oculus Quest 2

    Medžiaga: TPU

    Bendras svoris: apie 14g

    Pakavimo Sąrašas:

    Apsauginė Plėvelė*4

    Alkoholio Krepšys*2

    Valymo Servetėlės*2

    Atsparus dulkėms Lipdukas*2

    Pastaba:

    1. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

    2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

    1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga , TT .Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO .

    2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

    3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

    1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS .

    2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

    3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

    4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

    5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

    6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

    1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI .IŠIMČIŲ NĖRA !Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

    2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

    3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ , gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Sportobirza.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

  • Atsiliepimai (3)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai