Kūdikio Jutimo Paprasta Dimple Žaislai Ir Dovanos Silikono Prakeiktas Valdybos Ryškios Spalvos Sveiką Kūdikį Žvalgybos Žaislai Kūdikiams Kūdikio Jutimo Paprasta Dimple Žaislai Ir Dovanos Silikono Prakeiktas Valdybos Ryškios Spalvos Sveiką Kūdikį Žvalgybos Žaislai Kūdikiams Kūdikio Jutimo Paprasta Dimple Žaislai Ir Dovanos Silikono Prakeiktas Valdybos Ryškios Spalvos Sveiką Kūdikį Žvalgybos Žaislai Kūdikiams Kūdikio Jutimo Paprasta Dimple Žaislai Ir Dovanos Silikono Prakeiktas Valdybos Ryškios Spalvos Sveiką Kūdikį Žvalgybos Žaislai Kūdikiams Kūdikio Jutimo Paprasta Dimple Žaislai Ir Dovanos Silikono Prakeiktas Valdybos Ryškios Spalvos Sveiką Kūdikį Žvalgybos Žaislai Kūdikiams Kūdikio Jutimo Paprasta Dimple Žaislai Ir Dovanos Silikono Prakeiktas Valdybos Ryškios Spalvos Sveiką Kūdikį Žvalgybos Žaislai Kūdikiams

Kūdikio Jutimo Paprasta Dimple Žaislai Ir Dovanos Silikono Prakeiktas Valdybos Ryškios Spalvos Sveiką Kūdikį Žvalgybos Žaislai Kūdikiams

€3.29 €1.65
Yra sandėlyje
s66202

Žymos: kūdikių grafiti valdyba, kūdikio jutimo palapinė, kūdikio jutimo veikla, kūdikio jutimo straipsniai, vaikai jutimo valdyba, kortelės kūdikio jutiminį, kūdikio jutiminį, kūdikio jutimo kilimėlis, vaikai jutimo valdyba, vaikų knygų jutimo.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
    Gaminio Dydis: 14*12*0.8 cm
    Medžiaga: Plastikiniai
    Amžius: Suaugusieji
    Įspėjimas: No
    Modelio Numeris: Ranka Sugriebti Valdybos Žaislas

    Savybės:

    1. Spalva: Penkių ryškių silikono putos yra pastatytas į plastiko rėmas.Penkių spalvų silikono putos bus pritraukti vaikų dėmesį ir į išskirtinį dizainą galite paspausti šią duobę žaislas pritraukti jausmus, ir mažasis pirštai negali atsispirti.

    2. Dėmesio plėtra: Įdėti šį žaislą jūsų mažylis laimingas rankas ir liudyti džiaugsmą savo akis akimirka.Silikono putos yra skirtos nuolat plėtoti vaikų bauda ir didelis raumenų motorinių funkcijų, ir auginti vaikų dėmesį.

    3. Nešiojamieji: dydis tai silikoninė pagalvė yra vidutinio sunkumo, nesvarbu, kur jūs einate, jūs galite lengvai įdėti jį į savo rankinę.Mažas skyles ant krašto padėti jums pataisyti ant automobilio sėdynės.

    4. Aplinkos apsauga: Dėl sveikatos, silikono pagalvės užvalkalas yra pagamintas iš BPA-free medžiagų, rėmelis yra pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, netoksiški ir nekenksmingi, 100% maisto kokybės plastiko, sklandžiai kraštai, mažas dydis ir spalva, tinka daugiau nei 10 mėnesių Vaikams žaisti.

    5. Smegenų vystymuisi: didžiausia užduotis-kiekviena mama turi keisti sauskelnes, kai mes eiti.Šis saldainiai spalvos silikoninę pagalvę galima pritraukti vaiko dėmesį ir stimuliuoja regėjimą.Paspaudus pakartotinai bus padidinti jūsų vaiko piršto mokymo ir smegenų atsaką.

    Aprašymas:

    Šis žaislas labai tinka vaikams nuo 10 mėnesių pritraukti pojūčius; ji skatina gerų motorikos, jutimo tirti ir laisvalaikio mokymosi; tai jutimo žaislas tvirtas plastikinis rėmas built-in putų silikono.

    Techniniai duomenys:

    Tipas: Praktikos taryba

    Gaminio dydis: 14*12*0.8 cm

    Gaminio medžiaga: maisto kokybės silikono

    Produkto svoris: 57g

    Taikoma amžių: 0-3 metų amžiaus

    Pakuotė:

    1 vnt * Vertus Grabus Valdybos Žaislas

    Pastabos:

    1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

    2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai