Vaivorykštė, Paspauskite Fidget tai Burbulas Jutimo Žaislas Silikono Nerimas Įtempių Suaugusių Vaikų Išspausti Žaislas Žaidimas Vaivorykštė, Paspauskite Fidget tai Burbulas Jutimo Žaislas Silikono Nerimas Įtempių Suaugusių Vaikų Išspausti Žaislas Žaidimas Vaivorykštė, Paspauskite Fidget tai Burbulas Jutimo Žaislas Silikono Nerimas Įtempių Suaugusių Vaikų Išspausti Žaislas Žaidimas Vaivorykštė, Paspauskite Fidget tai Burbulas Jutimo Žaislas Silikono Nerimas Įtempių Suaugusių Vaikų Išspausti Žaislas Žaidimas Vaivorykštė, Paspauskite Fidget tai Burbulas Jutimo Žaislas Silikono Nerimas Įtempių Suaugusių Vaikų Išspausti Žaislas Žaidimas Vaivorykštė, Paspauskite Fidget tai Burbulas Jutimo Žaislas Silikono Nerimas Įtempių Suaugusių Vaikų Išspausti Žaislas Žaidimas

Vaivorykštė, Paspauskite Fidget tai Burbulas Jutimo Žaislas Silikono Nerimas Įtempių Suaugusių Vaikų Išspausti Žaislas Žaidimas

€6.98 €3.35
Yra sandėlyje
s69163

Žymos: vaikų žaislas, anti stresas, ji pop, 2 pop fidget, fidget pop, antistress žaislas, antistress rinkinys, pop ot fidget žaislas, fidget žaislas, vaikai sneaker.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
    Prekės Pavadinimas: hevesrz
    Rekomenduojame Amžius: 25-36m, 4-6y, 7-12y, 12+y

    Ypatybė:

    1. Kai paspausite burbulas, tai daro šiek tiek sprogimo.Tada apversti jį vėl ir vėl!Be galo daugkartinio naudojimo ir skalbti.

    2. Ne toksiškas, beskonis, jokios žalos žmonėms ir naminiams gyvūnams.

    3. Super paprastas taisykles, greita pradžia, loginio mąstymo, planavimo gebėjimus, užkirsti kelią smegenų degeneracija.

    4. Ryškios spalvos ir malonus balsas leis bet kuriam vaikui jaustis patenkintas.

    5. Jis gali būti naudojamas kaip coaster / maisto plokštė nusiplikymas trinkelėmis.Puiki dovana jūsų draugams.

    6. Vėliau išskleidimo amatai: šis burbulas stumia žaislas yra puikus jutimo įrankis.Galite paspauskite jį žemyn, ir vėl, ir vėl, ir jį pakelkite.

    7. Jūs galite mėgautis įdomus bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje, priedai nėra nėra lengva prarasti, mažo dydžio,, patvarus ir saugos išbandyti silikono, jūs galite mėgautis žaisti ar draugų kvietimas greitai smegenų žaidimas, nesvarbu, kur jūs esate, jūs galite mėgautis įdomus žaidimo.

    Dydis: 13*1.5 cm maždaug

    Medžiaga: silikonas

  • Atsiliepimai (2)

    • ECHEVERRIALF

      it's Actually small like the size of palm or a big bigger

    • Ruslan Nk 93

      excelente calidad

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai