6 in 1 Darbalaukio Įkrovimo Dokas su 2 USB 2.0 Kištukai ir 2 USB 2.0 Prievadai, Nintendo Jungiklis Džiaugsmas-con ir Pro Valdytojas 6 in 1 Darbalaukio Įkrovimo Dokas su 2 USB 2.0 Kištukai ir 2 USB 2.0 Prievadai, Nintendo Jungiklis Džiaugsmas-con ir Pro Valdytojas 6 in 1 Darbalaukio Įkrovimo Dokas su 2 USB 2.0 Kištukai ir 2 USB 2.0 Prievadai, Nintendo Jungiklis Džiaugsmas-con ir Pro Valdytojas 6 in 1 Darbalaukio Įkrovimo Dokas su 2 USB 2.0 Kištukai ir 2 USB 2.0 Prievadai, Nintendo Jungiklis Džiaugsmas-con ir Pro Valdytojas 6 in 1 Darbalaukio Įkrovimo Dokas su 2 USB 2.0 Kištukai ir 2 USB 2.0 Prievadai, Nintendo Jungiklis Džiaugsmas-con ir Pro Valdytojas 6 in 1 Darbalaukio Įkrovimo Dokas su 2 USB 2.0 Kištukai ir 2 USB 2.0 Prievadai, Nintendo Jungiklis Džiaugsmas-con ir Pro Valdytojas

6 in 1 Darbalaukio Įkrovimo Dokas su 2 USB 2.0 Kištukai ir 2 USB 2.0 Prievadai, Nintendo Jungiklis Džiaugsmas-con ir Pro Valdytojas

€20.05 €14.04
Yra sandėlyje
s87783

Žymos: doko stotis "nintendo" jungiklis, dokas "nintendo" jungiklis, n jungiklis dokas, įkroviklis nintendo jungiklis, klaviatūros perjungimas, džiaugsmas con nintendo jungiklis, nintendo jungiklis dokas tv, atveju nintendo jungiklis, rankena pro jungiklis, žaidimas nintendo jungiklis.

  • Prekės Pavadinimas: Laikas Savininkas
    Nintendo Modelis: NINTENDO JUNGIKLIS
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Suderinamos Prekės/Modelis: nintendo
    Modelio Numeris: NTD0280

    6 1 Įkrovimo Dokas

    Jis veikia kaip multicharger, skirtos laikyti ir krauti savo Nintendo Jungiklis valdikliai, 2 pro valdytojas ir 4 Džiaugsmo Trūkumus, tuo pačiu metu.Ji apima džiaugsmas-con įkroviklis, pro valdytojas įkroviklį ir į vieną doko, turite turėti vieną!TIK tilptų originalus Nintendo Jungiklis Pro Valdytojas.

    Greitas Įkroviklis Nintendo Jungiklis Valdikliai

    Šį įkroviklį galima krauti 4 Jungiklio Džiaugsmas-cons ir 2 Pro valdytojai, tuo pačiu metu.Tiesiog prijunkite šį įkrovimo dokas į europos sąjungos oficialusis Nintendo Jungiklis dokas.

    LED indikatorius

    Prijunkite įkroviklį prie originalus Nintendo Jungiklis dokas gauti galia.Prijunkite džiaugsmas-con arba pro valdytojas krovimo, atitinkamas rodiklis piktogramos raudonas, ir jie bus žalias pilnai įkrauta.

    Saugiai ir Patikimai

    Build-in intelligent lustų integraciją, saugos per dideli arba trumpo jungimo saugiklis, protingas grandinė gali automatiškai išjungti elektros saugos, tvirtos Akrilo ir ABS institucija užtikrina patikimumą.

    Organizatorius Nintendo Jungiklis

    Tai yra kompaktiška ir lengva naudotis.Šis reguliatorius įkroviklis taupo erdvę, ir daro jūsų "Nintendo" Perjungti valdikliai, tvarkinga.Ji taip pat gali laikyti savo džiaugsmu-con dirželiai ir savo Nintendo Jungiklis dokas.

    Laikymo Stovas Nintendo Jungiklis

    Jis turi tvirta konstrukcija.Ji saugo jūsų jungiklis priedai organizuota ir tvarkinga.Galite išsaugoti viskas vienoje vietoje.Daugiau jokių virvių, visos vietos.

    Svarbi Pastaba:

    1. Prašome stumti džiaugsmą cons prie įkroviklio pabaigos.

    2. Šis reguliatorius įkrovimo dokas veikia tik oficiali Nintendo Jungiklis pro valdytojai.Jis negali dirbti, trečiajai šaliai, pro valdytojai.

    3. Nėra USB įkrovimo kabelis, Džiaugsmas-con, Pro Valdiklis ir "Nintendo" Perjungti dokas.

    Pakuotė:

    1 x Įkrovimo Dokas "Nintendo" Perjungti Valdikliai

    Spalvų Variantai

    Juoda

    Balta

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai