Tiesioginio Burbulas Fidget Jutimo Žaislas Autizmo Specialiųjų Poreikių Streso Atsarginiais Vaikų, Suaugusiųjų Antistresse Žaislas Fidget Žaislai Paprasta Dimple Tiesioginio Burbulas Fidget Jutimo Žaislas Autizmo Specialiųjų Poreikių Streso Atsarginiais Vaikų, Suaugusiųjų Antistresse Žaislas Fidget Žaislai Paprasta Dimple Tiesioginio Burbulas Fidget Jutimo Žaislas Autizmo Specialiųjų Poreikių Streso Atsarginiais Vaikų, Suaugusiųjų Antistresse Žaislas Fidget Žaislai Paprasta Dimple Tiesioginio Burbulas Fidget Jutimo Žaislas Autizmo Specialiųjų Poreikių Streso Atsarginiais Vaikų, Suaugusiųjų Antistresse Žaislas Fidget Žaislai Paprasta Dimple Tiesioginio Burbulas Fidget Jutimo Žaislas Autizmo Specialiųjų Poreikių Streso Atsarginiais Vaikų, Suaugusiųjų Antistresse Žaislas Fidget Žaislai Paprasta Dimple Tiesioginio Burbulas Fidget Jutimo Žaislas Autizmo Specialiųjų Poreikių Streso Atsarginiais Vaikų, Suaugusiųjų Antistresse Žaislas Fidget Žaislai Paprasta Dimple

Tiesioginio Burbulas Fidget Jutimo Žaislas Autizmo Specialiųjų Poreikių Streso Atsarginiais Vaikų, Suaugusiųjų Antistresse Žaislas Fidget Žaislai Paprasta Dimple

€3.28 €2.27
Yra sandėlyje
s31657

Žymos: honda xr super moto ratlankis.

  • Temos: Gyvūnai Ir Gamta
    raktinis žodis 4: Žaislai
    raktinio žodžio 5: figet žaislai
    raktinis žodis 9: Kimštiniai žaislai
    raktinis žodis 10: fidget žaislų dėžutę
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Prekės Pavadinimas: AUKUK
    Sertifikavimo: Europoje sertifikuotas (CE)
    Raktinis žodis 2: simpl dimeris
    Raktinio žodžio 3: Antistress
    Raktinis žodis 1: fidget žaislai
    Įspėjimas: no
    Modelio Numeris: fidget žaislai
    raktinio žodžio 6: fidget žaislų paketas
    raktažodžių 8: fidget žaislas
    raktinis žodis 7: fidget
    Rekomenduojame Amžius: Motinystės, 0-6m, 7-12m, 13-24m, 25-36m, 4-6y, 7-12y, 12+y

    Kulka taškų:

    1. Aukštos kokybės ir patvarus: Šie žaislai turi romaną ir mielas animacinių filmų modelius, kurie yra labai tinkamas jūsų šeimai ir draugams.

    2. Aukštos kokybės medžiagos: Visi jutimo žaislai yra pagaminti iš ekologiškai draugiškas ir netoksiškų medžiagų.Šie žaislai yra saugūs vaikams.

    3. Lengva nešti: Dauguma žaislų yra kišenės dydžio ir labai lengva atlikti.Todėl šie žaislai labai tinka naudoti biuruose, namai, bažnyčios, bibliotekos, stotys, specialiojo ugdymo, kineziterapijos ir jutimo kambarius, o kelionių klasėse.Jie taip pat labai tinka šeimai ir draugams.

    4. Taikoma žmonių: Tinka žmonėms su ADHD, neatidumas ir autizmas.Šis produktas gali padėti sumažinti stresą ir dirglumą, ir pagerinti koncentraciją ir susikaupimą.

    5. Tik su vienu paspaudimu, žaislas bus padaryti šiek tiek triukšmo.Tada vėl pradėti, ir jūs rasite džiaugsmą vaikystės.

    Aprašymai:

    Medžiaga: Silikonas

    Kaktusas forma: 12*11,5 cm

    Ledų forma: 18*10.5 cm

    Ledų forma: 66g

    Kaktusas forma: 43g

    Pakavimo sąrašas

    1*Jutimo Žaislas

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai