Japonijos Katana T10 Plieno, Molio Grūdintas Ašmenų Skustuvas Aštrių Pasirengę Mūšiui Rankų Darbo Full Tang Nekilnojamojo Kardas Japonijos Katana T10 Plieno, Molio Grūdintas Ašmenų Skustuvas Aštrių Pasirengę Mūšiui Rankų Darbo Full Tang Nekilnojamojo Kardas Japonijos Katana T10 Plieno, Molio Grūdintas Ašmenų Skustuvas Aštrių Pasirengę Mūšiui Rankų Darbo Full Tang Nekilnojamojo Kardas Japonijos Katana T10 Plieno, Molio Grūdintas Ašmenų Skustuvas Aštrių Pasirengę Mūšiui Rankų Darbo Full Tang Nekilnojamojo Kardas Japonijos Katana T10 Plieno, Molio Grūdintas Ašmenų Skustuvas Aštrių Pasirengę Mūšiui Rankų Darbo Full Tang Nekilnojamojo Kardas Japonijos Katana T10 Plieno, Molio Grūdintas Ašmenų Skustuvas Aštrių Pasirengę Mūšiui Rankų Darbo Full Tang Nekilnojamojo Kardas

Japonijos Katana T10 Plieno, Molio Grūdintas Ašmenų Skustuvas Aštrių Pasirengę Mūšiui Rankų Darbo Full Tang Nekilnojamojo Kardas

€141.47 €125.90
Yra sandėlyje
s57374

Žymos: t10 įrankinio plieno katana, katana kardas, kardas, katana nekilnojamojo, filtras sharp, katana kardas nekilnojamojo kardai, nekilnojamojo kardas, japonijos katana, kimetsu nr. yaiba kardas, cosplay katana.

  • Temos: Sportas
    Medžiaga: Metalo
    Ašmenų Medžiaga: T10 plieno, molio, grūdintas
    prekės nr.: MASA-032
    Ašmenys funkcija: Ranka Poliruoti su japonijos akmens
    Uses: Iaito / Pjovimo Praktika / Ekranas
    Stilius: Japonija Stilius
    Ryškumas: Razor sharp (mūšis pasiruošę)
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Kalimo Technologija: Visiškai Rankų Darbo
    Kardas Tipas: Japonijos samurajų kardas katana
    Prekės Pavadinimas: MASAHIRO
    Duokite Medžiagos (Apvalkalas): Kietmedžio Juodoji Kardžuvė, Lakuotas
    Tsuka Medžiaga (Rankena): Originali ray oda+Kietmedžio
    Regioninės Funkcija: japonija
    Tsuba Medžiaga (Guard): Žalvaris

    Prekės nr. ZS-032

    Bendras Ilgis : 41.7 cm/106cm

    Ašmenų Ilgis : 27.8 colių/ 71 cm

    Rankenos Ilgis : 10.6 colių/ 27cm

    Ašmenų Medžiaga : T10 Plieno, molio grūdintas su realiais hamon

    Peilio savybės : Visiškai vertus, kalimo, šlifavimo, poliruoti su kraujo groove

    Disko Storis : 7MM

    Peilio Plotis : 3.2 CM

    Ašmenų Kietumas : 50-58HRC

    Juodoji Kardžuvė (Aš)Medžiaga : Kietmedžio Juodoji Kardžuvė, Lakuotas

    Juodoji kardžuvė (Aš)Ilgis : 76CM

    Rankenos Medžiaga : Originali ray oda+Kietmedžio

    Ito ir sageo : Tamsiai mėlyna poliesterio virvės,apvyniotas stora

    Ašmenys edge : Skustuvas aštrių, rankų aštrus Japonijos whetstone, Paruoštas Pjovimo

    Ašmenys Tang : Full tang su 2 Mekugi (peg), tai yra nuimamas

    Tsuba Medžiaga : Žalvaris

    Fuchi & Kashira Medžiaga : Žalvaris

    Pakuotės : Stiprus kartoninė dėžutė su medvilnės kardas krepšys

    Medžiagos Ir Taip Kalvė:

    PEILIS : ašmenų kardas buvo ranka padirbti naudojant senovės metodas, kardas sprendimus.Visą vertus kalimo, ranka poliruoti.Peilis pagamintas iš T10 plieno, ir jis buvo laminuota a Maru stiliaus.Visą peilis buvo atsparios naftos neužges.

    Peilis ne tik leidžia lengvesnė peilis ir garso grįžtamojo ryšio, kai linguodavo, bet taip pat gali subalansuoti ašmenys pasiekti optimalų našumą.Patarimas peilis yra Chu Kissaki (vidutinio ilgio).

    Šis peilis buvo ranka poliruoti su keliais klasės pagaląsti akmens Japonų metodas, kuris padarė paviršiaus ašmenys tarsi veidrodis, ašmenys yra labai aštrūs.

    Šis peilis ateina su visiškai ilgis Tango, kurios labai padidina stiprumą kardas.šis kardas yra pakankamai stiprus, kad perpjauti per storo bambuko medis su vienu streikuoti dar aštrus gabaliuką popieriaus.

    TSUBA : Į Tsuba (guard) kardas pagamintas iš Žalvario.Į Habaki (ašmenys apykaklės) yra vienas gabalas, žalvario statybos.Du Seppas (tarpiklis) užtikrinti Tsuba.

    TSUKA : Į Tsuka (rankena) core yra medinis ir jis yra sandariai suvynioti per Netikrą balta nekilnojamojo rayskin su sintetinio šilko Ito.Į Fuchi (rankovės) ir Kashira (buttcap), yra pagaminti iš Žalvario.Tango kardas yra užtikrinti dviejų Mekugi (peg).Dvi vario Menuki (ornamentas) yra kiekvienoje pusėje Tsuka.

    Labai griežti :Kad labai griežti (apvalkalas) kardas yra kietos medienos.Sageo buvo susieta aplink šviesus varis Kurigaga (rankenos) iš juodoji kardžuvė.Į Koiguchi buvo atsparios.

    Tai super, tikrai samurajus kardas labai tinka iaido ir kendo pranašesnis.Ji taip pat leidžia jums padaryti kolekcija realus, dar gražus samurajus kardas, ar pateikti vieną savo draugą.Nepraleiskite tokios progos!

    PASTABA : kardas yra gerai sujungta su labai griežti ir nemokamai šilko KARDAS MAIŠELĮ.

  • Atsiliepimai (2)

    • A A Efremova

      The sword is perfect! The drawing of the hamon is beautiful, a joy to watch the katana! Communication with the seller is great, he is patient, willing, everything is solved quickly and to your satisfaction. I bought Two Swords from this store and I'm planning to buy another one. I highly recommend the seller and the product!

    • Bxulsov Ev

      All perfect, an excellent sword. Supplier 100% recommended. We'll do business again. Thank you

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai