Vienas Gabalas Cosplay Katana Kardas Nekilnojamojo Ranka, Kūjo 1045 Anglies Plieno Full Tang Samurajus Kardas Anime Zoro Catanas Japonesa Espada Vienas Gabalas Cosplay Katana Kardas Nekilnojamojo Ranka, Kūjo 1045 Anglies Plieno Full Tang Samurajus Kardas Anime Zoro Catanas Japonesa Espada Vienas Gabalas Cosplay Katana Kardas Nekilnojamojo Ranka, Kūjo 1045 Anglies Plieno Full Tang Samurajus Kardas Anime Zoro Catanas Japonesa Espada Vienas Gabalas Cosplay Katana Kardas Nekilnojamojo Ranka, Kūjo 1045 Anglies Plieno Full Tang Samurajus Kardas Anime Zoro Catanas Japonesa Espada Vienas Gabalas Cosplay Katana Kardas Nekilnojamojo Ranka, Kūjo 1045 Anglies Plieno Full Tang Samurajus Kardas Anime Zoro Catanas Japonesa Espada

Vienas Gabalas Cosplay Katana Kardas Nekilnojamojo Ranka, Kūjo 1045 Anglies Plieno Full Tang Samurajus Kardas Anime Zoro Catanas Japonesa Espada

€161.67 €116.41
Yra sandėlyje
s10729

Žymos: katana kardas, kardas, katana nekilnojamojo, knive, japonų kardas, genshin poveikio keychain, katana kardas nekilnojamojo kardai, lankas ir strėlės, kimetsu nr. yaiba kardas, cosplay katana.

  • Tipas: Viduramžių kalavijas/ Dekoratyvinis kardas
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Rankenos Medžiaga: Mediena
    Proga: Dekoratyviniai/Kovos menas/ Cosplay/Lauko
    Regioninės Funkcija: japonija
    Stilius: Japonija Stilius, Antikos Imitacija
    Medžiaga: Metalo
    Spalva: Juoda/Balta/Raudona/Violetinė
    Ašmenų Medžiaga: 1045 anglies plieno
    Temos: TV & Filmo Veikėjas

    Paketą sudaro:1*Katana(be katana turėtojas)

    Bendras Ilgis:105cm/41.33 colių

    Ašmenų Ilgis:72 cm/ colių 28.34

    Ašmenų Medžiaga:anglies plienas 1045

    Ašmenys Funkcija:Kalimo, Šlifavimo poliruoti

    Disko Storis: 0,7 cm

    Peilio Plotis: 3.2 cm

    Juodoji kardžuvė (Aš)Medžiaga: kietos medienos, lakuotas

    Ito & Sageo:poliesterio virvės

    Tsuba medžiagos:cinko lydinys

    Fuchi &Kashira Medžiagos: cinko lydinys

    Kitos Detalės(Seppa,Menuki): Žalvaris

    Šiltas 1 Eilutę. Dėl kompiuterio monitorių ir faktinės šaudymo ryškumas ir kitų priežasčių, bus tam tikra spalva skirtumas.Galutinis spalvos, prašome kreiptis į mūsų tikroji prekės.Prašome žinau, tai prieš jus pirkti.Ačiū ! 2. Nuotraukas rodome yra 100% Realių Objektų Fotografija . 3. Kaip ir visi mūsų kardai yra visiškai rankų darbo, 1`2 cm skiriasi, gali būti egzistavo.

    Jūs galite kurti savo kalaviją čia.Tiesiog palikite mums pastabą apie jūsų jungiamosios detalės reikalavimus ir mes paruošime kardai pagal jūsų poreikius.

    Jei kai kurie papildomas mokestis turėtų būti imamas, prašome don ' t make mokėjimo pirmasis, kai jūs jį užsisakyti.Mes pasikeis kaina už tave, ir tada jums reikia užbaigti mokėjimo.Pastaba:Individualų produktų nepriimkite grįžta!

    Longquan yra originalus vieta branginama kardai ir spalvos jūros vandens (reikmenys).Jis yra garsus savo šalyje ir užsienyje gamybos Longquan kardai.Dėl bazė 2600 metų'traditional kardas kultūros Longquan, mūsų įmonė paveldima ir plėtoti protėvių kardas-kalimo amatu, sugeria nuopelnus kitų kolegų, ir pasirinkti geriausią medžiagos sėmėsi kardai per 20 darbo procedūros, pavyzdžiui, įspaudimo, shoveling, padavimo, graviravimas, grūdinimas, poliravimas ir kt.Jis yra žinomas už skiriamieji bruožai "atkaklus ir aštrus, pora kietumas su minkštumo, grasina blizga ašmenys, prabangus modeliai ir detalės"

    1. Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių , 5 žvaigždučių, už išsamų reitingų 2. Jei nesate patenkintas mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš išvykdamas neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus .Mes garantuojame, mes slove jokių problemų už jus. 3. Komunikacijos yra geriausias būdas išspręsti problemas.Jei nesate 100% patenkintas kokybės, jūsų pirkimo iš Shinside, jums gali grįžti.Prašymą: 1. Duomenys, gauti nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje. 2. Grįžti laivybos mokestis yra mokamas pagal pirkėjo .

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai